Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito w Borderlands?

Michoł3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O mój boże, jakiś przedmiot nazywa się Riot Shield... No i co z tego? Czy ma to jakieś powiązanie z LoL'em lub Riotem? - nie sądze.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

nie ośmieszaj sie.

http://en.wikipedia.org/wiki/Riot_shield

Riot shields are lightweight protection devices deployed by police and some military organizations. Riot shields are almost exclusively long enough to cover an average sized man from the top of the head to the knees. Some riot shields are designed to be bullet resistant against low velocity handgun and shotgun ammunition, however most are not. They are generally intended to be used in riot control, to protect the user from shrapnel, thrown projectiles, and splash from various weapons such as a Molotov cocktail. They can also be used as short-ranged melee weapons to push back rioters.

Legenda
Opublikowano

To jak zobaczysz w sklepie czekoladę z napisem Riot .... to kupisz ją z myślą, że znajdziesz w nim kupon na RP? Riot w angielskim to bunt, zamieszki, więc firma zajmująca się LoL'em nie ma nic wspólnego z tym ss'em.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Temat był o tym co o tym myślicie co innego ja myśle ^^ .

Ale nie wiem jak to by przetłumaczyć. Tarcza Buntu czy Tarcza Buntownika z gothica xD

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Temat był o tym co o tym myślicie co innego ja myśle ^^ .

Ale nie wiem jak to by przetłumaczyć. Tarcza Buntu czy Tarcza Buntownika z gothica xD

Nie tłumaczy się słowo w słowo. Na polski to po prostu tarcza policyjna.

////

Nie związane z działem Ligi Legend.

6434527732.png76561198021029824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...